Diego Simeonen perheen viime viikko oli onnistumisia täynnä.

Simeone valmensi Atléticon voittoon viikon molemmissa otteluissa.

Keskiviikkoiltana Atlético kukisti Porton Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierroksella dramaattisen lisäajan jälkeen 2-1. Ottelun kaikki maalit syntyivät lisäajalla. Antoine Griezmann iski voittomaalin 101. minuutilla. Lauantaina Atlético voitti La Ligassa Celtan 4-1.

Simeonen vanhin poika Giovanni debytoi viime viikolla Mestarien liigassa. 27-vuotias hyökkääjä pääsi avausjaksolla kentälle Napolin ja Liverpoolin välisessä ottelussa, kun Victor Osimhen loukkaantui. Simeone ehti olla kentällä vain muutaman minuutin ajan ennen kuin hän onnistui maalinteossa. Pallo pelattiin maalin edustalle ja Simeone iski Napoli-uransa avausmaalin.

Sunnuntai-iltana Diego Simeonen 19-vuotias poika Giuliano iski kaksi maalia Real Zaragozan ja Ponferradinan välisessä ottelussa Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Zaragoza voitti ottelun Simeonen maalien myötä 2-1. Simeone on tehnyt alkaneella kaudella yhteensä kolme maalia. Laitahyökkääjä debytoi viime kaudella Atléticon edustusjoukkueessa.