Uutisoimme aiemmin tällä viikolla SER:n tietoihin pohjautuen, että Rayo Vallecanon puheenjohtaja Raúl Martín Presa olisi käyttäytynyt väkivaltaisesti Espanyol-hyökkääjä Raúl de Tomásin agenttia kohtaan.

Tapaus sai täysin uuden käänteen viikonloppuna, kun Presa astui median eteen ja kertoi tapahtumien todellisen kulun.

Presan mukaan de Tomásin agentti Ivan Garcia oli täysin yllättäen puskenut häntä päähän, kun hyökkääjän siirtoneuvottelut olivat kaatuneet.

– Se oli täysin odottamaton isku päähän. Se oli rikollisen hyvin pelkurimainen ja erittäin paskamainen teko. Sillä jos hän olisi varoittanut minua, me olisimme tapelleet, Presa kertoi Partidazo Copelle.

Myös Rayo Vallecano julkaisi lausunnon, jossa se oikaisi mediassa viime päivien aikana pyörineet valheelliset väitteet.

– On täyttä valetta, että Raúl Martín Presa olisi hyökännyt Ivan Garcian kimppuun, Rayon lausunnossa kerrotaan.

– Ivan Garcia hyökkäsi Raúl Martín Presan kimppuun puskemalla häntä kasvoihin myöhään torstai-iltana.

– Pahoinpitelyn vuoksi Raúl Martín Presa soitti poliisille, meni sairaalaan saadakseen lääketieteellistä apua ja teki välittömästi poliisille rikosilmoituksen Ivan Garciasta.

Espanjan maajoukkueeseenkin kuuluvan de Tomásin oli määrä siirtyä Espanyolista Rayo Vallecanoon, mutta siirto kariutui. Espanyol on hyllyttänyt de Tomásin joukkueen toiminnasta ja espanjalaishyökkääjä harkitsee nyt siirtymistä Qatariin tai Saudi-Arabiaan.

Manu Heredia

@ManuHeredia21
Qué movida la de Martín Presa, presidente del Rayo, que ha contado en @partidazocope que fue agredido por un miembro de la agencia de representación de RDT: "Fue un cabezazo totalmente inesperado. Es de ser un criminal, muy cobarde y muy mierda. Porque si me lo dice, nos batimos"