Tanskalaishyökkääjä Martin Braithwaite on purkanut sopimuksensa Barcelonan kanssa, vahvistaa seura tiedotteessaan

Braithwaiten, 31, ja Barcelonan sopimusta olisi ollut jäljellä vielä kaksi vuotta, mutta Katalonian suurseura teki jo hyvissä ajoin kesällä selväksi, että hänellä ei olisi roolia tämän kauden joukkueessa.

Tanskalaiskärjen lähtö Barcelonasta ei ole sujunut kovin sopuisissa merkeissä, sillä osapuolet ovat vääntäneet pitkään siitä, millä ehdoilla hänen sopimuksensa puretaan.

Aiempien lehtitietojen mukaan Braithwaite on vaatinut Barcelonalta, että seura maksaisi hänelle jäljelle jääneiden sopimusvuosien palkat kokonaisuudessaan, mutta Barcelona toivoisi hänen suostuvan pienempään korvaukseen.

Braithwaiten ja Barcelonan sopimus on kuitenkin nyt purettu. Siirtomarkkinoiden erikoistoimittajan Fabrizio Romanon mukaan hän on siirtymässä kolmen vuoden diilillä paikallisvastustaja Espanyolin riveihin.

Artikkeli päivitetty 1.9.2022 klo 17.14: Barcelona vahvisti purkaneensa Braithwaiten sopimuksen.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Martin Braithwaite has just signed the contract termination with FC Barcelona. It’s over — so he’s now gonna sign three year deal with Espanyol. 🚨🔵 #DeadlineDay