Almerían hyökkääjä Umar Sadiq on lähellä siirtoa Real Sociedadiin, kertoo siirtomarkkinoiden erikoistoimittaja Fabrizio Romano.

Seurat ovat sopineet, että hänen siirtokorvauksensa voi noista bonusten myötä 25 miljoonaan euroon saakka ja Almería saa nigerialaiskärjen seuraavasta siirtosummasta 15 prosenttia itselleen.

Sadiq, 25, on iskenyt Almeríalle vajaan kahden vuoden aikana 43 osumaa 84 ottelussa. Tämän kauden La Ligassa hän on onnistunut maalinteossa kahdesti.

Sociedadille tuli tarve uudelle hyökkääjälle sen myytyä Alexander Isakin viime viikolla Valioliigan Newcastleen 70 miljoonalla eurolla.

Almerían toimitusjohtaja Mohamed El Assy vahvisti jo elokuun alussa, kun Sadiq ei ollut mukana joukkueen viimeisessä harjoitusottelussa. että seura on myymässä hänet muualle.

– Umar Sadiq ei matkustanut otteluun, jotta hän välttäisi loukkaantumisen, joka saattaisi estää lähellä olevan siirron, sanoi El Assy Football Espanan mukaan.

– Hänet myydään hieman alle 30 miljoonalla eurolla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Umar Sadiq will undergo medical tests in the next hours as new Real Sociedad player. Deal worth €25m add-ons included plus 15% sell-on clause, full agreement set to be signed with Almeria. ⚪️🔵🇳🇬 #RealSociedad

Alexander Isak replacement, coming.