Carlos Solerin tulevaisuus ratkeaa ennen kesän siirtoikkunan päättymistä.

PSG haluaa hankkia keskikenttäpelaajan Valenciasta. Relevon, Copen ja L’Équipen mukaan siirron pitäisi varmistua tuota pikaa. PSG maksaa Valencialle noin 18 miljoonaa euroa ja siirtosumma voi kasvaa bonusten myötä 23 miljoonaan euroon.

Valencia on tehnyt aiemmin tänään Solerille jatkosopimustarjouksen. Valencia on valmis nostamaan Solerin nettovuositulot yli kolmeen miljoonaan euroon, mutta seuran oman kasvatin ei odoteta hyväksyvän saamaansa jatkosopimustarjousta.

Solerin nykyinen sopimus Valencian kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Valencialaislähteiden mukaan Solerin PSG-siirtoa pidetään jo käytännössä varmana.

25-vuotias Soler on pelannut Valencian edustusjoukkueessa 226 ottelua ja voittanut Copan keväällä 2019. Soler kuuluu Espanjan A-maajoukkueeseen.