Atlético voitti maanantai-iltana Valencian Mestallalla 1-0.

Antoine Griezmann vastasi ottelun ainoasta maalista. Griezmann aloitti ottelun jälleen penkiltä ja pääsi kentälle 63. minuutilla. Maali syntyi kolme minuuttia myöhemmin.

31-vuotias Griezmann on aloittanut jokaisen ottelun tällä kaudella penkiltä ja tullut 63. minuutilla kentälle. Siihen on oma syynsä. Atlético joutuu nimittäin aktivoimaan Griezmannin osto-option, jos hän pelaa tällä kaudella yli puoli tuntia otteluissa, joissa hän on käytettävissä. Barcelona ja Atlético sopivat lainasiirron yhteydessä, että osto-optio muuttuu pakolliseksi Griezmannin pelatessa tietyn määrän minuutteja.

Atléticon seurajohto ei halua maksaa Barcelonalle 40 miljoonaa euroa Griezmannista ensi kesänä, ja sen vuoksi Atlético-luotsi Diego Simeone saa peluuttaa Griezmannia vain vajaat puoli tuntia ottelua kohden. Simeone on jo vuosien ajan osoittanut pitävänsä Griezmannia ehdottomana avainpelaajanaan ja peluuttaisi häntä mielellään avauskokoonpanossaan tälläkin kaudella, mutta seurajohto näyttää olevan eri mieltä.

Griezmann on pelannut alkukaudella yhteensä vajaat 90 minuuttia ja onnistunut kahdesti maalinteossa.

Lähteet: MARCA, AS, Cope