Kesän siirtoikkuna sulkeutuu torstain ja perjantain välisenä yönä.

Barcelonan kannalta siirtoikkunan viimeiset päivät ovat hyvin vauhdikkaita. Barcelona ei ole alustavasti enää hankkimassa vahvistuksia, ellei Marcos Alonso lopulta päädy seuraan Chelseasta.

Sen sijaan Barcelona yrittää päästä eroon neljästä pelaajastaan, joista kolme ovat hyökkääjiä.

Martin Braithwaiten, Pierre-Emerick Aubameyangin, Memphis Depayn ja laitapuolustajana tunnetun Sergiño Destin on tarkoitus poistua seurasta. Toistaiseksi vain Aubameyang on saanut konkreettisen tarjouksen Chelsealta. Seurat neuvottelevat parhaillaan siirrosta.

Barcelona oli jo valmis purkamaan Depayn sopimuksen, mutta Depay ei lopulta päässytkään yhteisymmärrykseen Juventuksen kanssa sopimuksesta. Depay suostuu purkamaan sopimuksensa Barcelonan kanssa vasta sitten, kun hän on löytänyt uuden seuran. Aika käy vähiin.

Braithwaite sai tietää jo toukokuussa, ettei hän kuulu Barcelona-luotsi Xavin suunnitelmiin. Braithwaite haluaisi kuitenkin jäädä Barcelonaan taistelemaan pelipaikasta. Muussa tapauksessa Braithwaite haluaa Barcelonan maksavan hänelle loppusopimuksen mukaiset palkat ja purkaa sen jälkeen sopimuksensa seuran kanssa. Toistaiseksi Braithwaite ei ole löytänyt itselleen uutta seuraa.