Edinson Cavanin tulevaisuus ratkeaa seuraavien päivien aikana. Valencia, Real Sociedad ja Villarreal ovat hyökkääjän kintereillä.

35-vuotias Cavani on ollut vapaana agenttina muutaman kuukauden ajan. Hän pelasi edelliset kaksi kautta Manchester Unitedissa, mutta ei allekirjoittanut jatkosopimusta seuran kanssa. Cavani matkusti aiemmin tällä viikolla Madridiin, ja odottaa parhaillaan, minne tie vie seuraavaksi.

Valencian päävalmentaja Gennaro Gattuso käväisi lehdistötilaisuudessa sunnuntaina ennen maanantaista Atlético-ottelua, ja otti kantaa Cavanin tilanteeseen.

– Olen luonteeltani optimistinen. Teemme töitä sen eteen. Minun on kiitettävä seurajohtoa siitä, että meillä on tämä mahdollisuus, koska Peter Lim (Valencian omistaja) tekee paljon töitä Cavanin eteen. Jos hankimme Cavanin, johtuu se siitä, miten paljon Lim uskoo tähän mahdollisuuteen.

Gattuso uskoo Cavanin päätyvän Valenciaan.

– Neuvotteluissa on mukana lukuisia edustajia. Olemme tehneet positiivisin mielin töitä tämän eteen 2-3 viikkoa, mutta jos emme lopulta saa Cavania, voimme sanoa, että teimme kaiken mahdollisen. Uskon silti kaiken päättyvän positiivisesti, Gattuso viittasi Cavanin hankintaan.