Renan Lodi matkusti sunnuntaina Madridista Nottinghamiin.

Atlético lainaa laitapuolustajan Valioliigaan nousseelle Nottingham Forestille, ja saa siitä viiden miljoonan euron korvauksen. Lainasopimuksessa on mukana 30 miljoonan euron osto-optio.

Atléticon päävalmentaja Diego Simeone otti lehdistötilaisuudessaan kantaa Lodin lainasiirtoon. Lodi oli jäänyt Atléticossa hyvin pienelle vastuulle.

– Lodi koki tarvitsevansa jatkuvaa peliaikaa MM-kisojen vuoksi. Lodi uskoo saavansa sitä muualta ja lähtee sinne sen perässä. En lupaa peliaikaa kenellekään. Jotkut jäävät kilpailemaan pelipaikasta ja toiset lähtevät etsimään peliminuutteja muualta päästäkseen väitetysti parempaan iskuun, Simeone viittasi tulevaan MM-lopputurnaukseen.

Atlético on lainaamassa Sergio Reguilónin Tottenhamista Lodin korvaajaksi. Reguilón on Real Madridin kasvatti ja seuran edustusjoukkueen entinen pelaaja. Atléticon kannattajat ovat kritisoineet siirtoa sosiaalisessa mediassa. Reguilónin Real Madrid -tausta ei haittaa Simeonea. Joukkueessa on jo entuudestaan kolme Real Madridin entistä pelaajaa.

Juanfran ja Filipe Luis ovat olleet Real Madridissa, mutta silti he kuuluvat Atléticon historiaan. Álvaro Morata pelaa todella hyvin. Mario Hermoso oli tärkeässä roolissa, kun voitimme La Ligan mestaruuden. Marcos Llorente dominoi sillä kaudella La Ligaa. Näen heidät ennemminkin jalkapalloilijoina.