Edinson Cavani matkusti aiemmin tällä viikolla Uruguaysta Espanjaan.

Cavani on edelleen vapaa agentti ja etsii itselleen uutta seuraa. Cavanin on määrä löytää uusi osoite ennen siirtoikkunan päättymistä.

Espanjalaismedia on jo pitkään uutisoinut Villarrealin ja Valencian kiinnostuksesta Cavania kohtaan. Cavani haluaisi tiettävästi siirtyä Valenciaan ja on antanut seuralle muutaman päivän aikaa löytää ratkaisu ongelmaansa, eli Maxi Gómeziin. Gómezin on poistuttava Valenciasta, jotta Cavani voi siirtyä seuraan.

Real Sociedadin on määrä vahvistaa torstaina Alexander Isakin myynti Newcastleen. Newcastle maksaa Isakista jopa 70 miljoonaa euroa. Copen saamien tietojen mukaan Real Sociedad on kiinnostunut Cavanista ja tehnee hänelle sopimustarjouksen seuraavien päivien aikana. Myös Villarrealin päävalmentaja Unai Emery on julkisesti todennut pitävänsä Cavanin saapumista seuraan mahdollisena.

Cavanin on siten päätettävä seuraavien päivien aikana, minkä tarjouksen hän hyväksyy. Joka tapauksessa siirto La Ligaan näyttää enemmän kuin todennäköiseltä.