Näillä näkymin vaikuttaa siltä, että keskikenttäpelaaja Pablo Torre jää täksi kaudeksi Barcelonaan.

Barcelona hankki huippulupaavan Torren, 19, tänä kesänä Racing Santanderista viidellä miljoonalla eurolla.

Hetkellisesti vaikutti siltä, että Torre lähtisi täksi kaudeksi lainalle takaisin Racingiin tai johonkin muualle, mutta Barcelonan sisällä on ollut näkemyseroja sen suhteen, miten asiassa pitäisi toimia.

Toimittaja Aitor Alexandren mukaan Barcelonan urheilutoimenjohtaja Mateu Alemany ei pitänyt siitä, että päävalmentaja Xavi puhui Torren tulevaisuudesta julkisuudessa ennen kuin siitä oli päätetty seuran sisällä.

Xavi kannatti eräässä lehdistötilaisuudessa Torren lähettämistä lainalle, mikä sai Racingin tekemään hänestä lainatarjouksen. Torre myös ilmoitti Xavin puheiden jälkeen, että hän haluaa lainalle vain entiseen seuraansa.

Barcelonan ja Alemanyn alkuperäinen suunnitelma oli, että Torre harjoittelisi tällä kaudella Barcelonan ykkösjoukkueessa, mutta pelaisi vielä reservien kanssa. Alemany ei pitänyt siitä, että Xavi sanoi julkisesti jotain muuta, vaikka hän ei ollut keskustellut aiheesta seurajohdon kanssa, ja siksi Alemany esti siirron.

Diario Sportin tietojen mukaan Barcelonan päätöksessä vaikutti myös se, että Torresta kiinnostuneet lainaseurat pelaavat liian eri tavalla kuin Barcelona.