Casemiro sanoo, että raha ei ollut syy siihen, miksi hän jätti Real Madridin ja siirtyi Manchester Unitediin.

Seurat tiedottivat viime perjantaina päässeensä sopuun Brasilian maajoukkueen keskikenttäpelaajan siirrosta, mutta Casemiro, 30, perheineen osallistui vielä maanantaina jäähyväisseremoniaan, jossa olivat paikalla myös Madridin seurajohto, valmennusryhmä ja pelaajat.

Casemiro vietti Los Blancosissa lähes kymmenen vuotta ja voitti tuona aikana käytännössä kaiken.

Monet ovat arvelleet, että raha oli pääsyy sille, miksi hän halusi jättää Madridin ja siirtyä Manchester Unitediin, mutta Casemiron mukaan asia ei ole niin.

– Näin tärkeän päätöksen tekeminen on vaikeaa. Puhuin Mestarien liigan finaalin jälkeen agentilleni ja sanoin minusta tuntuvan siltä, että aikani täällä on päättymässä. Agenttini kehotti minua menemään lomalle. Tulin kuukauden jälkeen takaisin ja minusta tuntui vieläkin samalta, kommentoi Casemiro ESPN:n mukaan.

– Etsin uusia haasteita, uusia tavoitteita. Pääsen kokeilemaan uutta sarjaa uudessa maassa. Voittamani asiat Real Madridissa ovat historiaa. Nyt minun on autettava Manchester Unitedia, jossa en ole voittanut mitään.

– Rakastan Valioliigaa, ja se on kilpailu, jossa halusin pelata. Ne ihmiset, jotka luulevat niin (siirron johtuneen rahasta), eivät tunne minua. Jos olisin siirtynyt rahan takia, olisin tehnyt sen neljä tai viisi vuotta sitten. Raha oli viimeinen asia mielessäni.

Manchester Unitedissa Casemiroa odottaa kaksi hänen entistä joukkuekaveriaan Real Madridista, Cristiano Ronaldo ja Raphaël Varane.

– Menen Englannin isoimpaan seuraan. Se on totta, että emme pelaa Mestarien liigassa tällä kaudella, mutta Manchester United voi kilpailla Real Madridin suuruuden kanssa, joskaan ei juuri tällä hetkellä.

– En ole puhunut Cristianolle, mutta odotan hänen kanssaan pelaamista. Hän tietää, mitä ajattelen hänestä. Hän on yksi kaikkien aikojen parhaista pelaajista.

Real Madrid C.F. 🇬🇧🇺🇸

@realmadriden
🎙️ @Casemiro: "I will continue to celebrate Madrid's goals and titles. This club will continue winning because it's the biggest in the world."
#GraciasCasemiro