Real Madridin keskikenttäpelaaja Casemiro on jättänyt hyvästit joukkuekavereilleen ja muille seuran työntekijöille, kertoo Marca.

Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti vahvisti perjantaina, että Brasilian maajoukkuepelaaja haluaa jättää Los Blancosin. Italialaisluotsi kertoi myös, että Casemiron, 30, siirrosta ”neuvotellaan” seurojen kesken.

Toinen kyseessä oleva seura on useiden lähteiden mukaan Manchester United.

Siirtomarkkinoiden erikoistoimittaja Fabrizio Romano kertoi perjantaina Twitter-tilillään, että Madrid on hyväksynyt Unitedin 60 miljoonan euron tarjouksen, ja siirtosumma voi kasvaa vielä kymmenellä miljoonalla eurolla bonusten myötä.

Romanon mukaan Casemiro on solmimassa Unitedin kanssa neljän vuoden sopimuksen, joka sisältää option yhdestä lisäkaudesta. Hänen lääkärintarkastuksensa on määrä suorittaa tänä viikonloppuna, mutta hän ei ole tiettävästi käytettävissä vielä maanantaina Manchester Unitedin ja Liverpoolin välisessä sarjaottelussa.

Tilanne on kehittynyt ilmeisen nopeasti, sillä Marcan mukaan moni Madridin pelaajista ei ennen perjantaita tiennyt tai ainakaan halunnut uskoa, että Casemiro voisi jättää seuran. Brassipelaaja ei ollut sanonut siirron etenemisestä mitään joukkuekavereilleen, mutta hän ”pelkäsi pahinta”, kun näki uutisoinnin aiheesta yltyvän.

Manchester United ja Real Madrid eivät ole kirjoitushetkellä vahvistaneet Casemiron siirtoa.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Casemiro to Man United, here we go! Real Madrid accepted all details of the bid, clubs preparing contracts right now. €60m fixed fee, €10m add-ons 🚨🔴🇧🇷 #MUFC

Casemiro has full agreement on four year deal, option until 2027.

Medical and then visa to be sorted during weekend.