Barcelonan entinen keskikenttäpelaaja Riqui Puig sanoo, että häneen sattui, kun seura ei ottanut häntä tänä kesänä mukaan Yhdysvaltain-leirilleen.

Puigia, 23, pidettiin joitain vuosia sitten yhtenä Barcelonan suurimmista lupauksista, mutta hän jäi lopulta paljon odotettua pienempään rooliin Kataloniassa.

Tämän kesän alussa Barcelona jätti Puigin ja neljä muuta pelaajaa Barcelonaan sillä välin, kun muu joukkue suuntasi leireilemään Yhdysvaltoihin. Viisikkoa pyydettiin etsimään itselleen uudet seurat, ja Puig siirtyikin lopulta Los Angeles Galaxyn riveihin kolmen ja puolen vuoden sopimuksella.

– Totuus on, että se satutti minua paljon, kun joukkuekaverini olivat täällä Los Angelesissa pelaamassa pelejä samalla, kun minä olin Barcelonassa. Tilanne oli monimutkainen, kommentoi Puig Marcan mukaan.

– Välillä on tehtävä päätöksiä. He (Barcelona) tekivät tällaisen päätöksen. En ole heidän kanssa samaa mieltä siitä, mutta ei se mitään.

– Se oli monimutkainen päätös, koska olin ollut Barcelonassa seitsemän vuotta, mutta en päässyt pelaamaan ja minun piti tuntea itseäni tärkeäksi.