Villarreal avasi europeliurakkansa torstaina kotikentällään. Vieraaksi saapunut Hajduk Split jäi pahasti jalkoihin ja Villarreal otti vahvan kiinnityksen Konferenssiliigan lohkovaihepaikkaan 4-2-voitolla.

Kroatialaisseura sai otteluun salama-alun, kun Stipe Biuk laukoi vieraat johtoon jo toisella peliminuutilla. Nopean avausosuman jälkeen vierailla ei ollut juurikaan ilonaiheita ottelussa.

Villarrealin kesähankinta José Luis Morales tasoitti pelin 14. peliminuutilla ja viisi minuuttia myöhemmin Marko Livaja suti pallon omiin. Villarreal käänsi 0-1-tappioaseman 2-1-johtoasemaan jo ennen 20. peliminuutin täyttymistä.

Avausjakson lopussa Villarreal osui kahdesti. Morales vei illan toisellaan kotijoukkueen 3-1-johtoon, ja kapteeni Gerard Moreno lisäsi vieraiden ahdinkoa osumalla maalipuiden väliin avausjakson lisäajalla.

Villarrealin selvä hallinta jatkui toisella puoliajalla, mutta jakson ainoasta maalista vastasi Hajduk Split.

Vierasjoukkueen italialaispelaaja Marco Fossati pääsi laukomaan rangaistuspotkua viisi minuuttia ennen täyttä aikaa ja onnistui. Fossatin viime hetken osuman myötä Hajduk Split sai kavennettua tappiolukemat sen verran siedettäviksi, että joukkueelle jäi vielä pieni oljenkorsi otteluparin voittoon.