Villarreal ei halua luopua puolustajastaan Juan Foythista, jota on huhuttu viime päivinä Barcelonaan, kertoo Diario Sport.

Uutisoimme tiistaina Catalunya Radion tietojen pohjalta, että Barcelonan päävalmentaja Xavi näkee Foythin, 24, potentiaalisena vaihtoehtona puolustuslinjansa oikealle laidalle. Foyth on pelannut urallaan paljon myös topparina.

Diario Sport kertoo kuitenkin, että Villarreal ei ole halukas neuvottelemaan argentiinalaispuolustajastaan, joten käytännössä Barcelonan olisi maksettava hänen ulosostohintansa, joka on 42 miljoonaa euroa. Barcelona ei ole toistaiseksi lähestynyt Villarrealia virallisesti asiasta.

Jijantesin mukaan Foythin agentti Claudio Curti nähtiin tiistaina Barcelonan urheilutoimenjohtajan Mateu Alemanyn toimistolla.

Foyth siirtyi Villarrealiin viime kesänä Tottenhamista 15 miljoonalla eurolla pelattuaan keltapaidoissa jo edeltävän kauden lainalla. Hän on esiintynyt Villarrealin riveissä kaikkiaan 71 ottelussa tehden niissä yhteensä kaksi maalia ja syöttäen neljä.