Kun Almerian ja Real Madridin välinen La Liga -ottelu vihellettiin tauolle, oli hallitseva mestari yrittänyt maalintekoa 17 kertaa. Taululla komeilivat kuitenkin sarjanousijan johtolukemat 1-0. Jatkuva vyörytys käänsi lopulta ottelun madridilaisille.

Largie Ramazan teki uransa ensimmäisen osuman Espanjan korkeimmalla sarjastasolla jo pelin seitsemännellä minuutilla. 21-vuotias belgialainen iski pallon Los Blancos -verkkoon Inigo Eguarasin esityöstä.

Lucas Vazquez teki Realille maalin 44. minuutilla, mutta näki sen tulevan hylätyksi paitsion vuoksi.

Real Madrid C.F. 🇬🇧🇺🇸

@realmadriden
🔄 46' | 1-0 | Halftime substitution:

@lukamodric10 ↔ @Camavinga

#AlmeríaRealMadrid | #HankookTire

Vazquez sai balsamia haavoilleen tunnin pelin jälkeen, tasoitettuaan ottelun Karim Benzeman esityön jälkeen. Varttia myöhemmin Carlo Ancelottin tekemä puolustuspään vaihto poiki yllättäen hyökkäyssuunnassa, kun David Alaba vei vieraat johtoon vaparimaalilla vain minuutin kentälläolon jälkeen.

B/R Football

@brfootball
David Alaba subs on and scores a free-kick with his first touch 🤯

Kuuden minuutin lisäaikakaan ei enää pelastanut loistoalun saaneita isäntiä, vaan loppuluvuiksi kirjattiin 1-2.