Barcelona on yrittänyt koko kesän päästä eroon kulttihyökkääjä Martin Braithwaitesta, siinä kuitenkaan onnistumatta.

31-vuotiaan tanskalaishyökkääjän sopimus kattaa vielä kaksi seuraavaa kautta, mutta Barcelona ei näe hänellä enää minkäänlaista käyttöä. Vaikka Braithwaitelle on tehty hyvin selväksi se, ettei hän kuulu joukkueen suunnitelmiin eikä peliaikaa ole luvassa, ei hyökkääjällä ole aikomustakaan poistua Barcelonasta.

Sportin mukaan Barcelona on lopen kyllästynyt Braithwaiten temppuiluun ja on antamassa samalla mitalla takaisin. Lehti kertoo, että Barcelona harkitsee Braithwaiten sopimuksen purkua siirtoikkunan viimeisenä päivänä vaikeuttaakseen hyökkääjän siirtymistä toiseen seuraan.

Sportin mukaan katalonialaisseura tutkii myös, olisiko heillä olemassa laillisia keinoja olla maksamatta Braithwaitelle hänen loppusopimuksensa palkkaa.

Braithwaite siirtyi Barcelonaan helmikuussa 2020 ja on pelannut seurassa yhteensä 57 ottelua. Viime kaudella Tanskan maajoukkuehyökkääjä sai peliaikaa ainoastaan neljässä La Ligan ottelussa.