France Football julkaisi perjantaina ehdokkaat tämän vuoden Ballon d’Or -voittajaksi. 30 pelaajan listalta löytyy seitsemän La Liga -pelaajaa.

Real Madridista ehdokaslistalle on päässyt kuusi pelaajaa: Thibaut Courtois, Casemiro, Luka Modric, Karim Benzema, Vinícius Júnior sekä kesähankinta Antonio Rüdiger. Seitsemäs ehdolle päässyt La Ligassa pelaava pelaaja on Barcelonaan siirtynyt Robert Lewandowski.

Viime kesänä Barcelonasta Paris Saint-Germainiin siirtyneen Lionel Messin heikko kausi uudessa seurassa johti melkoiseen harvinaisuuteen. Seitsemän kertaa Ballon d’Orin voittanut Messi ei nimittäin mahtunut mukaan edes ehdokaslistalle. Vastaava on nähty viimeksi vuonna 2005.

Ballon d’Or -ehdokkaat: Thibaut Courtois, Rafael Leao, Christopher Nkunku, Mohamed Salah, Joshua Kimmich, Trent Alexander-Arnold, Vinicius Junior, Bernardo Silva, Luis Diaz, Robert Lewandowski, Riyad Mahrez, Casemiro, Son Heung-min, Fabinho, Karim Benzema, Mike Maignan, Harry Kane, Darwin Nunez, Phil Foden, Sadio Mané, Sébastien Haller, Luka Modric, Antonio Rüdiger, Cristiano Ronaldo, Kevin De Bruyne, Dusan Vlahovic, Virgil van Dijk, João Cancelo, Kylian Mbappé ja Erling Håland