Real Madrid juhli UEFA Super Cupin voittoa myöhään keskiviikkoiltana Helsingissä, kun Eintracht Frankfurt kaatui tyylipuhtaasti maalein 2-0. Carlo Ancelotti kirjoitti jälleen historiaa uusiksi omalta osaltaan.

Ancelotti on nyt ainoana valmentajana voittanut UEFA Super Cupin neljä kertaa. Taakse jäi Pep Guardiola, joka on voittanut supercupin kolmesti. Ancelotti on juhlinut supercupin voittoa kahdesti AC Milanin kanssa ja kahdesti Real Madridin päävalmentajana.

Viime keväänä Ancelotti kirjautti nimensä muun muassa ensimmäiseksi valmentajaksi, joka on voittanut mestaruuden jokaisessa viidessä huippusarjassa. Sen lisäksi hänestä tuli ensimmäinen valmentaja, joka on juhlinut Mestarien liigan voittoa neljästi. Uusi kausi alkoi Ancelottin osalta jälleen uudella merkkipaalulla.

Ancelotti on voittanut urallaan peräti 24 pokaalia, joista peräti yhdeksän on tullut UEFA:n alaisista kilpailuista. Myös tässä tilastossa Ancelotti on ylhäisessä yksinäisyydessään. Seuraavaksi eniten UEFA-pokaaleja (seitsemän) ovat pokanneet Sir Alex Ferguson sekä Giovanni Trapattoni.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

OptaPaolo

@OptaPaolo
4 - Carlo #Ancelotti is the manager with the most UEFA Super Cup titles (two with AC Milan and two with Real Madrid): 4, overtaking Pep Guardiola (three between Barcelona and Bayern Munich). King.