Barcelona pelasi harjoitusottelun meksikolaisseura U.N.A.M:a vastaan Camp Noulla sunnuntaina. Kotijoukkue oli ottelussa täysin suvereeni ja voitti sen peräti 6-0-lukemin.

Ennen ottelun alkua Barcelona esitteli ensi kauden joukkueensa kannattajilleen. Pelaaja toisensa jälkeen sai raikuvat suosionosoitukset, kunnes tuli Tanskan maajoukkuehyökkääjä Martin Braithwaiten vuoro.

Braithwaite, 31, kuuluu pelaajiin, joille Xavi ei näe käyttöä ja joista Barcelona pyrkii pääsemään eroon. Tanskalaishyökkääjällä ei itsellään ole halua lähteä ja hän pyrkii kaikin keinoin pysymään Kataloniassa kesään 2024 asti ulottuvan sopimuksensa loppuun saakka.

Tästä syystä kenttäkuuluttajan kutsuessa Braithwaiten kentälle, vaihtuivat taputukset ja ”hurraa-huudot” buuaus- ja vihellyskonserttiin sekä keskisormien heilutteluun. Videon tilanteesta voit katsoa alla olevasta upotuksesta.

Danish Scout

@DanishScout_
Braithwaite has done nothing wrong, and yet this is the reception he gets...🤦‍♂️

#Barca
x.com/futboleer/stat…