Villarreal harkitsee myyvänsä laitahyökkääjänsä Yeremi Pinon, jotta se voisi tehdä enemmän hankintoja, kertoo Marca.

Pinoa, 19, pidetään yhtenä Espanjan suurimmista lupauksista. Hän on esiintynyt Villarealin edustusjoukkueessa jo 77 ottelussa ja hänellä on tilillään myös neljä A-maaottelua.

Villarreal on toistaiseksi hankkinut tänä kesänä vasta Kiko Femenian, 31, Jose Luis Moralesin, 34, ja Pepe Reinan, 39. Morales ja Reina saapuivat seuraan ilmaiseksi, eikä Femeniastakaan maksettu kuin vajaa miljoona euroa.

Myöskään Villarrealista lähteneiden pelaajien siirroissa ei ole liikkunut järin isoja summia, mikä on rajoittanut seuran toimia siirtomarkkinoilla. Villarreal haluaisi hankkia Tottenhamista keskikenttäpelaajan Giovani Lo Celson, joka pelasi seurassa jo viime kaudella lainalla, mutta tällä hetkellä sillä ei ole siihen varaa.

Pinon sopimuksessa on 80 miljoonan euron ulosostoklausuuli, mutta Marcan artikkelissa ei mainita, vaatisiko hänen hankkimisensa ulosostohinnan kokoisen summan. Villarrealin ja Pinon sopimus on voimassa kesään 2027 saakka.