Kesän siirtomarkkinoilla hurjastellut Barcelona on vahvistamassa jälleen rivejään.

Siirtoguru Fabrizio Romanon mukaan Chelsean laitapuolustaja Marcos Alonson siirtyminen Barcelonaan on hyvin lähellä toteutumistaan. Barcelona ja Alonso, 31, ovat päässeet sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista sopuun jo aiemmin, ja nyt myös seurat ovat lähellä yhteisymmärrystä.

Barcelonaan on saapumassa myös toinen laitapuolustaja, Borussia Dortmundin Thomas Meunier. Espanjalaislehti Sportin mukaan Barcelona käänsi katseensa 30-vuotiaaseen belgialaispuolustajaan, koska seuran kiikarissa ollut César Azpilicueta solmi jatkosopimuksen Chelsean kanssa.

Barcelona on aiemmin tänä kesänä tehnyt jo viisi nimekästä pelaajahankintaa. Kataloniaan ovat siirtyneet Raphinha, Robert Lewandowski, Andreas Christensen, Franck Kessié ja Jules Koundé.