Real Madridissa viime kauden päätteeksi La Ligan ja Mestarien liigan voittoa juhlineet Marcelo sekä Isco ovat yhä ilman seuraa.

Molemmat pelaajat jäivät ilman jatkosopimustarjousta Real Madridilta kauden jälkeen. Viime kausi oli Iscon ja Marcelon osalta haastava, sillä peliaika jäi molemmilla vähäiseksi. Siitä syystä molemmat olivat valmiita etsimään uusia haasteita kauden jälkeen.

Iscon, 30, kohdalla on eletty hiljaiseloa. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja haluaisi pitää kiinni kovasta 10 miljoonan euron vuosipalkastaan, mikä ymmärrettävästi rajaa vaihtoehtoja melkoisesti. Huhuissa Iscoa on viety Sevillaan ja Real Betisiin, mutta konkreetia on uupunut. Isco haluaisi pelata ensi kaudella myös europelejä, joten pelaajan vaatimukset ovat korkealla tasolla.

Real Madridin seurahistorian eniten pokaaleja voittanut Marcelo, 34, on etsinyt uusia haasteita, mutta myös hänen kohdallaan palkkavaatimus on varsin kova.

Marcelon kohdalla potentiaalisia seuroja Marcan tietojen mukaan ovat olleet muun muassa sarjanousija Real Valladolid, jonka omistaja Ronaldo on Marcelon ystävä. Lisäksi laitapakin nimi on yhdistetty Lyoniin, AC Milaniin sekä turkkilaisen Fenerbahçeen. Marcan mukaan Marcelo haluaisi lopettaa uransa kasvattiseurassaan Fluminensessa.