Rayo Vallecanon seurapresidentti Raúl Martin Presa ja Diego Costa ovat tehneet sopimuksen kulttihyökkääjän paluusta La Ligaan, väittää AS.

Lähteen mukaan Presa on tarjonnut Costalle, 33, sopimusta 1,5 miljoonan euron vuosipalkalla, jonka hyökkääjä on hyväksynyt.

Atlético Madridista tutun, Rayossa lainalla vuonna 2012 pelanneen Costan paluu La Ligaan on kuitenkin kaikkea muuta kuin varmaa. Rayon pelaajahankinnoista vastaava osasto ei pidä Costaa pelaajana, jota he juuri nyt tarvitsevat eikä heillä ole halua hankkia Radamel Falcaon lisäksi toista konkarihyökkääjää joukkueeseen.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Rayon seurapomolla on erimielisyyksiä muun seurajohdon kanssa. Kaksi vuotta sitten Presa ei ollut puheväleissä juuri kenenkään kanssa seurassa. Lisäksi seuran kannattajat ovat vaatineet hänen eroaan jo vuosien ajan.