Espanjan maajoukkueesta tuttu Cesc Fàbregas on paljastanut yrittäneensä saada Barcelonaa hankkimaan AS Monacosta Real Madridiin siirtyneen Aurélien Tchouaménin.

Fàbregas, 35, pelasi viimeiset kolme kautta AS Monacossa, joten hän pääsi läheltä seuraamaan ranskalaislupauksen otteita. Tchouaméni, 22, teki Fàbregasiin vaikutuksen, jonka vuoksi espanjalaiskonkari ehdotti Barcelonalle hänen hankkimistaan.

Barcelonalla ei kuitenkaan ollut taloudellisesti syistä mahdollisuuksia Tchouaménin hankintaan ja lopulta ranskalaiskeskikenttäpelaaja siirtyi Real Madridiin hulppealla 80 miljoonan euron siirtokorvauksella.

– Ehdotin Barcelonalle, että he voisivat hankkia hänet. Hän vaikutti loistavalta pelaajalta tulevaisuutta ajatellen, mutta taloudellisista syistä he eivät voineet hankkia häntä, Fàbregas kertoi Cadena Copelle.

– Kerroin mielipiteeni Tchouaménistä myös toiselle entiselle joukkueelleni, mutta lopulta hän siirtyi ”viholliseen”.