Barcelonan hyökkääjän Martin Braithwaiten välit seuraansa ovat tällä hetkellä kireät, kertoo Diario Sport.

Tanskalaishyökkääjälle ei ole käyttöä alkavan kauden joukkueessa, mutta Barcelonalla on ollut vaikeuksia päästä 31-vuotiaasta Braithwaitesta eroon.

Braithwaite tietää, että hänelle ei ole luvassa minuutteja Kataloniassa, mutta hän aikoo lähteä seurasta vain omilla ehdoillaan, mistä Barcelona ei ole mielissään.

Tanskalaishyökkääjän sopimusta on jäljellä kaksi vuotta, mutta koska Barcelona ei ole löytänyt hänelle ostajaa, seura on toivonut, että Braithwaite olisi valmis purkamaan sopimuksensa ja lähtemään vapaana agenttina muualle. Barcelona ei saisi hänestä siirtokorvausta, mutta Braithwaiten olisi helpompi etsiä itselleen uusi seura.

Ongelma on kuitenkin siinä, että Braithwaite ei suostu purkamaan sopimustaan, jos hänelle ei makseta kahden jäljelle jäävän sopimusvuoden palkkoja kokonaisuudessaan. Barcelona taas haluaisi löytää raha-asiassa kompromissin.

Tilanne on ajautunut siihen pisteeseen, että Barcelona harkitsee purkavansa Braithwaiten sopimuksen yksipuolisesti. Siinä tapauksessa hänen palkkakulunsa laskettaisiin kuitenkin La Ligan tämän ja ensi kauden palkkakattorajoituksiin, joten Barcelona ei hyötyisi kyseisestä järjestelystä mitenkään uusien pelaajiensa rekisteröinnissä.