Barcelonan keskikenttäpelaaja Miralem Pjanic on valmis alentamaan palkkaansa jatkaakseen alkavalla kaudella Camp Noulla, kertoo Mundo Deportivo.

Pjanic pelasi viime kauden lainalla turkkilaisessa Besiktasissa. Alkavalla kaudella Pjanicin rooli Xavin alaisuudessa ei vaikuta kovinkaan suurelta, mutta bosnialaispelaaja on valmis tekemään kovia uhrauksia jatkaakseen Barcelonassa.

Pjanic on yhä Barcelonan myyntilistalla, mutta katalonialaislehden mukaan 32-vuotias keskikenttäpelaaja on valmis pienentämään palkkaansa helpottaakseen Barcelonan ahdinkoa palkkakaton kanssa. Pjanic on tehnyt vaikutuksen Xaviin harjoituskiertueella, joten myös päävalmentaja olisi halukas pitämään Pjanicin joukkueessa, vaikka rooli ei välttämättä olisikaan kovin suuri.

Pjanicilla on sopimustaan Barcelonan kanssa jäljellä vielä kaksi vuotta. Luultavasti Barcelona kyllä harkitsee tarkkaan, mikäli saisi Pjanicista tarjouksen. Kovapalkkainen keskikenttäpelaaja antaisi tilaa palkkakaton suhteen, minkä lisäksi myynnistä voisi saada joitain miljoonia euroja. Seuran kannalta on toki positiivista, mikäli Pjanic on vähintäänkin valmis pienentämään palkkaansa, jos uusia ottajia ei ilmesty.