Juventuksen keskikenttäpelaaja Arthur Melo on kiinnostunut siirtymään lainalle Valenciaan, mutta diilin toteutuminen vaatii vielä tiettyjen haasteiden selättämistä, kertoo AS.

Brasilian A-maajoukkueessa 22 kertaa esiintynyt Arthur, 25, on La Ligan seuraajille tuttu pelaaja Barcelonasta, jota hän edusti vuosina 2018-2020 ennen siirtoaan Italiaan.

Juventuksessa Arthur ei ole onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa pelaavassa kokoonpanossa, ja torinolaisseura on valmis vähentämään palkkakulujaan luopumalla hänestä.

Palkkakulut ovat kuitenkin ensimmäinen kompastuskivi Valencian ja Juventuksen välisissä neuvotteluissa. Valencia on tarjoutunut kattamaan 2.2. miljoonaa euroa hänen palkastaan, mutta se on alle kolmannes hänen vuositieneistään Italiassa. Juventus toivoo siirron tapahtuvan, mutta se haluaa Valencian tulevan palkka-asiassa enemmän vastaan.

Toinen haaste on se, että Valencia ei tällä hetkellä pysty edes rekisteröimään uusia pelaajia. Sen on ensiksi tehtävä palkkabudjettiinsa tilaa myymällä joitain pelaajia pois.

Valencian päävalmentaja Gennaro Gattuso on selittänyt Arthurille, että brassitaituri pääsisi avainrooliin hänen projektissaan, ja Arthur on kiinnostunut pelaamisesta italialaislegendan alaisuudessa.