Villarrealin päävalmentaja Unai Emery vaikuttaisi saaneen tarpeeksi ihmisistä, jotka pilkkaavat hänen englannin kielen taitoaan

Emery, 50, valmensi Englannissa Arsenalia vuosina 2018-19, jolloin hän ajautui meeminikkarien pilkan kohteeksi ääntämisensä takia.

Espanjalaisluotsia kiusattiin varsinkin siitä, miten hän sanoi ”hyvää iltaa”. Englanniksi kyseinen tervehdys kuuluu ”good evening”, mutta Emeryn kuultiin usein sanovan ”good ebening”.

Emery on parhaillaan Villarrealin kanssa Englannissa pelaamassa harjoitusotteluita. Perjantaina Villarreal kaatoi Southamptonin 2-1, ja sunnuntaina vuorossa on ottelu Fulhamia vastaan.

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt viikonlopun aikana video, jossa Emery näyttää keskisormea kameralle, kun häntä pyydetään sanomaan ”good ebening”. Toinen huutelija taas sanoo jokseenkin sarkastiseen sävyyn, että hänen mielestään Emery pärjäsi ”todella hyvin” Arsenalissa. Lyhyen pätkän perusteella välikohtaus vaikuttaa kuitenkin sujuneen varsin kevytmielisissä merkeissä.

Englannista palattuaan Villarreal pelaa vielä kaksi harjoitusottelua ennen kuin se aloittaa kautensa La Ligassa 13. elokuuta Real Valladolidin vieraana.

Voit katsoa videon Emeryn ja kannattajien välikohtauksesta alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

EPL Bible

@EPLBible
Unai Emery with a perfect response 😂