Viisinkertainen Ballon d’Or -voittaja Cristiano Ronaldo on jälleen tänä kesänä siirtohuhujen kohteena. Toistaiseksi ei ole varmaa, että portugalilainen jatkaa uraansa Manchester Unitedissa. Tuoreimpana vahvana vaihtoehtona on esille noussut mahdollisuus, että CR7 palaisi takaisin kotimaahansa, entiseen seuraansa Sporting Lissaboniin.

Myös Atlético Madridista on huhuja liikkunut. Atléticon kannattajat eivät ole laajassa mitassa ajatuksesta innostuneet, ja perjantaina oven löi lopullisesti kiinni myös Atléticon puheenjohtaja Enrique Cerezo. Cerezo puhui yleisölle Atléticon tuoreimman hankinnan Nahuel Molinan esittelytilaisuudessa, ja taisi osoittaa viestinsä erityisesti toimittajille.

– Tämän hankinnan myötä urheilujohtomme onnistui kiinnittämään joukkueeseen viimeisen etsimämme palasen. Toistan toimittajaystävillemme: tämän hankinnan myötä urheilujohtimme onnistui kiinnittämään joukkueeseen viimeisen etsimämme palasen, Cerezo julisti.

Molinan toivotaan täyttävän Atléticossa tammikuussa joukkueen vahvuudesta poistuneen Kieran Trippierin paikan. Ainakin Cerezo vakuutteli tyytyväisyyttään hankintaan.

– Oikean laitapuolustajan paikka oli ainoa, jolle meillä ei ollut kahta pelaajaa. Onnittelen (urheilujohtaja) Andrea Bertaa siitä, että hän onnistui hankkimaan paikalle toivevaihtoehtomme Nahuel Molinan.

24-vuotias argentiinalaispuolustaja Molina siirtyi Atléticoon Udinesesta 20 miljoonan euron siirtokorvauksella.

Lähde: AS