Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti on todennut useamman kerran kuluvan harjoituskauden aikana, että joukkue on valmis.

Ancelottin mukaan Real Madrid ei aio hankkia lisää vahvistuksia, vaikka luotsi on myös myöntänyt, että Marco Asension ja Dani Ceballosin tilanteet ovat vielä auki. Asensio ja Ceballos saattavat molemmat jättää Real Madridin tänä kesänä, sillä kaksikon sopimukset päättyvät ensi kesänä, eikä seura tarjoa heille jatkoa.

AS:n mukaan Real Madrid silti suunnittelee hankkivansa uuden hyökkääjän joukkueeseen, jos Asensio, Ceballos tai Borja Mayoral jättää seuran. Madridilaismedian mukaan Mayoral on siirtymässä kymmenellä miljoonalla eurolla Getafeen. Lue lisää täältä. AS:n saamien tietojen mukaan Real Madrid ei ole vielä saanut konkreettisia tarjouksia Asensiosta tai Ceballosista.

Real Madrid hakee nuorta, lupaavaa ja halpaa hyökkääjää, joka suostuu istumaan penkillä Karim Benzeman varamiehenä. Lehden mukaan seurajohdolla on usea nimi mielessään. Muun muassa Chelsean Armando Broja, Mainzin Jonathan Burkardt, Stuttgartin Sasa Kalajdzic, RB Salzburgin Roko Simic ja Hoffenheimin Georginio Rutter kiinnostavat Real Madridia.