Atlético pelasi keskiviikkona kauden ensimmäisen harjoitusottelunsa voitettuaan Numancian 4-0.

Atléticon puolustaja Mario Hermoso loukkaantui noin 20 minuuttia ennen päätösvihellystä, eikä Atlético-luotsi Diego Simeone halunnut pelata ottelua vajaamiehisenä loppuun, joten argentiinalaisvalmentaja päätyi varsin omaperäiseen ratkaisuun.

Simeone nimittäin otti B-joukkueen maalivahti Antonio Gomisin kentälle ja peluutti häntä hyökkääjänä. Kyseessä oli Gomisin debyytti edustusjoukkueessa.

Gomis pelasi Felipen pelipaidalla. Aluksi Gomis oli jo tulossa kentälle Nahuel Molinan paidalla, mutta Atlético ei ollut saanut uuden hankintansa pelilupa-asioita kuntoon, eikä Molinan pelipaitaa voitu siten käyttää.

19-vuotias maalivahti esiintyi edukseen hyökkääjänä ja oli rakentamassa laadukkaita hyökkäyksiä kohti Numancian maalia. Gomis saikin kehut madridilaismedialta ja Atléticon pelaajilta ottelun jälkeen.