Reinildo siirtyi kesken viime kauden Lillestä Atléticoon.

Atlético kärsi loukkaantumisongelmista puolustuksessaan ja Reinildo saapui auttamaan joukkuetta. Reinildo nousi kevätkaudella joukkueen ehdottomien luottopelaajien joukkoon. Reinildo tunnetaan etenkin tarkkana ja fyysisenä puolustuspään pelaajana.

Atlético oli päästänyt viime kauden ensimmäisellä puoliskolla paljon maaleja. Reinildon saapumisen jälkeen päästettyjen maalien keskiarvo putosi puolta pienemmäksi. AS haastatteli Reinildoa ja tiedusteli puolustajalta, johtuiko se nimenomaan hänestä. Vastaus oli nöyrä.

– En haluaisi puhua tästä, koska en pidä siitä. Koko joukkue on ollut huolellisempi, keskittyneempi ja varmempi. Jokainen pelaaja auttaa muita ja se on todella hienoa. Olen aina sanonut, että kun pelaamme yhtenäisenä joukkueena blokissa, on meitä vastaan todella vaikea onnistua maalinteossa. Olemme aina valmiita tekemään maaleja ja puolustamaan hyvin.

– Olen laitapuolustaja, mutta pelaan täällä kolmen topparin linjassa. Olen valmis auttamaan ja pelaan mielelläni topparina, jos valmentaja haluaa niin. Haluan pelata ja auttaa niin joukkuetovereita kuin joukkuetta saavuttamaan tavoitteemme. Se on tärkeintä.

Reinildo taistelee alkavalla kaudella avauskokoonpanon paikasta arvostamansa valmentajan alaisuudessa.

– Onnekseni minulla oli useita tarjouksia. Kun minulle alettiin puhumaan Atléticosta, tunsin välittömästi seuran haluavan minut tänne. Ajattelin samoin. Sanoin, että minun on siirryttävä Atléticoon. Olin myös todella onnellinen saadessani mahdollisuuden työskennellä Diego Simeonen kanssa. Simeonen kanssa työskentely on toteutunut unelma. Katsoin häntä aina televisiosta ja pidin hänestä paljon valmentajana.