Barcelonan entinen hyökkääjä Sergio Agüero ei ollut uskoa silmiään, kun katalonialaisjätti kertoi, että Lionel Messi ei jatka seurassa.

Argentiinalaiset Agüero, 34, ja Messi, 35, ovat tunteneet toisensa teini-ikäisestä lähtien ja kohdanneet toisensa kentällä niin joukkuekavereina kuin vastustajina kymmeniä kertoja.

Hetkellisesti näytti siltä, että Agüero ja Messi pääsisivät pelaamaan yhdessä Barcelonassa, kun Agüero liittyi seuraan lähdettyään kauden 2020-21 jälkeen Manchester Citystä.

Messi lähti kuitenkin samana kesänä Barcelonasta, koska talousvaikeuksista kärsivällä seuralla ei ollut varaa rekisteröidä hänen uutta sopimustaan. Näin ollen Messi jätti Barcelonan ensimmäistä kertaa ammattilaisurallaan ja siirtyi Paris Saint-Germainiin.

Agüero kertoi Mundo Deportivon haastattelussa, että hän sai kuulla Messin lähdöstä sosiaalisessa mediassa.

– Join matea ystäväni kanssa, kun yhtäkkiä hän katsoi puhelimeensa ja sanoi minulle: ”Eikä, voiko tämä olla totta?”

– Hän näytti puhelintaan minulle, ja siinä oli Barcelonan virallinen tiedote [Messin lähdöstä].

– Kun Barcelona kertoi Messin lähdöstä, luulin, että joku oli hakkeroinut seuran tilit sosiaalisessa mediassa. Luulin, että se oli vitsi.

Agüero pelasi lopulta Barcelonassa vain viisi ottelua, sillä hän joutui lopettamaan uransa ennenaikaisesti sydänongelmien takia.