Barcelona pelasi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä ensimmäisen harjoitusottelunsa voitettuaan MLS-seura Inter Miamin Yhdysvalloissa 6-0.

Huuhkajien Robert Taylor pelasi ottelun toisen jakson. Inter Miamin MLS-kausi on täydessä vauhdissa ja seura käyttikin huomattavaa rotaatiota läpi ottelun.

Barcelonan maalit jakautuivat tasaisesti kuudelle pelaajalle. Pierre-Emerick Aubameyang, Raphinha ja Ansu Fati veivät Barcelonan 3-0 -johtoon avausjaksolla. Gavi, Memphis Depay ja Ousmane Dembélé onnistuivat toisella jaksolla maalinteossa.

Tuore hankinta Raphinha pelasi ensimmäisen ottelunsa Barcelonassa ja onnistui heti maalinteossa. Lisäksi hän antoi kaksi maalisyöttöä.

– Olen hyvin onnellinen ensimmäisestä maalistani ja siitä, miten hyvin ottelu sujui. Pelaaminen tuntui hyvältä ja odotan voivani jatkaa samaan malliin. Kykenen pelaamaan laitahyökkääjänä ja siksi nautin pelaamisesta. Barcelonassa pelaaminen on hyvin helppoa, sillä täällä kaikki pelaajat ovat todella hyviä.

Barcelona ja Real Madrid iskevät yhteen sunnuntaina harjoitusottelussa. Raphinha haluaa tehdä maalin Real Madridin verkkoon.

– Tietenkin haluaisin. Maalinteossa onnistuminen tuo itseluottamusta ja saat sitä entistä enemmän, jos teet maalin Real Madridin kaltaista seuraa vastaan. Mielestäni olemme Real Madridia parempia, Raphinha vakuutti.