TuttoMercatoWeb uutisoi eilen perjantaina, että Sevillan urheilutoimenjohtaja Monchi on viimeisten viikkojen aikana ollut monesti yhteydessä Hellas Veronaan ja Veronan argentiinalaishyökkääjä Giovanni Simeoneen. Ennen kuin Sevilla pystyy tekemään Simeonesta tarjousta, sen täytyy jäähdyttää Jules Koundén siirtosoppa, joka kiehuu täydellä höyryllä.

Simeonesta ovat kiinnostuneita myös sellaiset suurseurat Juventus ja Arsenal sekä viimeisimpänä Napoli. Tosin Arsenal nappasi jo heinäkuun alussa Gabriel Jesusin. Brasilialainen kärkipelaaja siirtyi Manchester Citystä Arsenaliin noin 53 miljoonalla eurolla, joten akuuttia tarvetta vahvistukselle ei ole.

Hellas Verona arvioi Simeonen 20 miljoonan euron arvoiseksi ja suunnittelee myyvänsä hänet eniten tarjoavalle. Simeone puolestaan painottaa, että siirron täytyy palvella hänen urakehitystään. 28-vuotias Simeone on pelaaja parhaassa iässä, ja TMW kertoo hänen unelmoivan Mestarien liigan kirkkaista valoista.

Simeone on tähän asti tunnettu lähinnä Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeonen poikana. Englanninkielinen Wikipediakin mainitsee hänestä kertovan artikkelin johdannossa vain tämän sukulaissuhteen oleellisimpien tietojen, kuten joukkueen ja pelipaikan, lisäksi. Giovanni Simonea tavoittelevat seurat katsovat, että hän kulkee tutkan alla.

Simeone mätti viime kaudella Serie A:ssa 17 maalia ja syötti kuusi. Enemmän maaleja tekivät vain Ciro Immobile (27), Dušan Vlahović (24) ja Lautaro Martínez (21). Lokakuussa Simeone valittiin kuukauden pelaajaksi osaltaan sen vuoksi, koska hän viimeisteli neljä maalia ottelussa Laziota vastaan.