Bayern Münchenin laitahyökkääjä Leroy Sané on agenttinsa välityksellä tarjonnut palveluksiaan suoraan Real Madridille, kertoo Marca. Sanéa edustava Fali Ramadani hoitaa myös Luka Jovićin työasioita. Jović siirtyi viikko sitten Realista italialaisseura Fiorentinaan.

Sanén, 26, voimassa oleva sopimus Bayern Münchenin kanssa ulottuu vuoteen 2025, mutta hänen uransa on laskusuhdanteessa. Bayern osti Sanén valioliigaseura Manchester Citystä vähintään 45 miljoonalla eurolla kaksi vuotta sitten. Sittemmin saksalaisen suorituksia ovat leimanneet ailahtelevaisuus ja yleinen alavireys. Real Madrid joutuikin toistaiseksi kieltäytymään Sanén epätoivotusta lähestymisyrityksestä.

Los Blancos keskittyy nyt lähinnä siihen, että se saa myytyä Marco Asension ja Dani Ceballosin uusiin osoitteisiin, eikä sillä ole tarvetta selvittää, miten vahvistaa hyökkäystä.