Lucas Torreira jättää Arsenalin tänä kesänä. Torreira ei kuulu Mikel Artetan suunnitelmiin, eikä pelaaja halua jatkaa uraansa Lontoossa.

Torreira vietti viime kauden lainalla Fiorentinassa ja olisi halunnut jäädä seuraan, mutta lopulta Arsenalin taloudelliset vaatimukset olivat liikaa Fiorentinalle.

On hyvin mahdollista, että Uruguayn A-maajoukkueeseen kuuluva keskikenttäpelaaja palaa La Ligaan alkavaksi kaudeksi. Torreira pelasi kauden 2020-21 lainalla Atléticossa ja voitti La Ligan mestaruuden. Nimittäin Valencia haluaa Torreiran.

Torreiran agentti Pablo Bentancur kertoi päässeensä yhteisymmärrykseen Valencian kanssa siirrosta, mutta seurat eivät ole vielä neuvotelleet.

– Meillä on alustava yhteisymmärrrys Gennaro Gattuson (Valencian päävalmentaja) kanssa siitä, että Torreira pelaa ensi kaudella Valenciassa. Tänään meillä on tärkeä tapaaminen Artetan kanssa. Gattuso halusi Torreiran ollessaan Napolissa ja lisäksi hän pyysi Fiorentinaakin hankkimaan hänet, Bentancur totesi 100% Deporten haastattelussa.