Sevilla on lainaamassa puolustaja Ludwig Augustinssonin Valioliigan Aston Villaan, kertoo Estadio Deportivo. Niklas Moisanderille Werder Bremenistä varsin tuttu pelaaja esiintyi viime kaudella lopulta vain 13 ottelussa, eikä tuntunut sopivan valmentaja Julen Lopeteguin systeemiin.

Neljällä ja puolella miljoonalla eurolla Sevillaan hankitun pakin palkkakulut olisivat siirtymässä Villan kontolle, minkä lisäksi englantilaisseura maksaisi lainasta 500 000 euron summan. Paikkaaja Augustinssonille kuitenkin tarvitaan, ja sellaista mielitään taas toisesta valioliigaseurasta.

Sergio Reguilón olisi täsmäpaikkaus, joka tuntee seuran – Real Madrid -kasvatti edusti Sevillaa lainalla kauden 2019-2020, ennen siirtoaan Tottenhamiin. Lontoolaisten leirissä on Reguilónin saapumisen jälkeen sattunut ja tapahtunut, eikä 25-vuotias vaikuta kuuluvan manageri Antonio Conten suosikkeihin.

Spurs maksoi Reguilónista vajaat kaksi vuotta sitten 30 miljoonaa euroa, joten aivan ilmaiseksi tätä ei päästetä edes lainalle. Mikäli seurojen kesken asiat saadaan sovituksi, on keskusteltava vielä pelaajan suostumisesta palkanalennukseen; nyt hän tienaa vuositasolla jopa neljä miljoonaa euroa.