Valencian italialainen päävalmentaja Gennaro Gattuso kuvattiin polttamassa sähkötupakkaa ensimmäisissä vetämissään joukkueharjoituksissa. Gattuso nautti sähkösavukkeensa session lopussa, sillä hän itse osallistui alkupuolen harjoitteisiin.

Vielä joskus savukkeita nähtiin viheriöillä yhtenään, eikä sitä oudoksuttu. Marcello Lippi ei koskaan unohtanut sikareitaan, ja Johan Cruijff oli maanmainio tupakkakonossööri. Sócrates poltteli tusinoittain tupakoita, Arsène Wenger lievitti niillä stressiään ja Paul Gascoigne tunki niitä silloin tällöin nenäänsä ihan muuten vain. Gattusosta otettu videoklippi on kuitenkin herättänyt yleistä närää. Osa espanjalaisista medioista on väittänyt, että hän näyttää huonoa mallia nuorille pelaajille.

– Valencian pelaajat eivät tienneet, mitä ajatella, kirjoitettiin AS-lehdessä tällä viikolla.

Ensimmäistä kertaa Italian ulkopuolella työskentelevä Gattuso on kohahduttanut vanhoillisella käytöksellään aiemminkin. Viime kesänä häntä ei voitu palkata valioliigaseura Tottenhamin peräsimeen fanien raivoisan reaktion takia. Taustalla olivat Gattuson aiemmat kommentit naisten asemasta jalkapallossa, samaa sukupuolta olevien avioliitosta sekä rasismista.

Pahennusta aiheuttaneen videoklipin voit katsoa täällä.