Enää ei ole pitkä matka siihen, kun Atlético Madridin kotistadion saa uuden nimensä. Punavalkoinen madridilaisseura on pelannut kotiottelunsa Wanda Metropolitanolla kaudesta 2017–18 saakka, mitä ennen sen pyhättönä toimi Manzanaresjoen rannalla sijainnut, nyt jo purettu Vicente Calderón. Atletin viisi vuotta kestänyt sponsoridiili Wandan kanssa päättyy.

Kiinalainen konglomeraatti eli monialayritys Wanda ilmoitti taannoin Atlético Madridille, ettei se aio jatkaa yhteistyötään seuran kanssa. Näin ollen Wanda Metropolitano jää historiaan Atletin nykyisen stadionin ensimmäisenä nimenä. Marcan mukaan kielteinen jatkosopimuspäätös johtuu Wanda Groupin kohtaamista talousvaikeuksista. Yhtiö maksoi Atléticolle kumppanuudesta yhteensä 50 miljoonaa euroa.

Atlético Madridin käyttämä stadion on kantanut Wanda Metropolitanon nimeä kaikki ne vuodet, kun joukkue on kutsunut sitä kodikseen. Ihmiset ovat omaksuneet Wanda Metropolitanon sponsorinimen myös yleiseen käyttöön, vaikka stadion on virallisesti vain Metropolitano.

Mundo Deportivon mukaan uusissa myyntineuvotteluissa on koettu läpimurto, ja Civitaksesta on määrä tulla seuraava nimisponsori. Extremaduran alueelta lähtöisin olevan Civitaksen toimiala kattaa pääasiassa rakentamiseen ja kiinteistöihin liittyviä tehtäviä. Kuten odottaa sopii, Civitas luultavasti osallistuu Atletin uuden harjoituskeskuksen rakennustöihin.

MD:n artikkelissa huomautetaan myös, että Atlético Madridilta puuttuu vielä pelipaitasponsorikin, kun yhteistyö finanssiteknologiayritys Plus500:n kanssa on päättymässä. Kryptofirma Whalefin vaikuttaa todennäköisimmältä vaihtoehdolta uudeksi mainostajaksi.