Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta antoi sunnuntaina päivityksen liittyen seuran tilanteeseen kesän siirtomarkkinoilla. Leedsin laitahyökkääjä Raphinha on vahvasti yhdistetty huhuissa Blaugranaan ja puolestaan Ousmane Dembélé on ollut lähtöhuhujen kohteena jo pidemmän aikaa.

– Olemme puhuneet Leedsin kanssa Raphinhasta. Meillä on avoin keskustelu käynnissä. Myös muut joukkueet ovat kiinnostuneet hänestä, mutta tiedämme että hän haluaa tulla Barcaan, Laporta totesi.

Laportan mukaan seura keskustelee edelleen Dembélén kanssa uudesta sopimuksesta. Laitahyökkääjän sopimus umpeutui kesäkuun lopussa.

– Sopimuksen tekeminen Dembélén kanssa ei tarkoita sitä, ettemmekö voisi hankkia myös toista pelaajaa. Pidämme hänestä todella paljon ja hän pelasi todella hyvin viime kauden jälkimmäisellä puoliskolla. Xavi on ollut tyytyväinen häneen, Laporta kertoi.

– Kyse on taloudellisista asioista. Molempien osapuolten pitää hyväksyä ne. Olemme rauhallisia sen suhteen. Meillä on hyvä keskusteluyhteys pelaajan kanssa. Mikäli hän hyväksyy tarjouksemme niin hän pysyy seurassamme, Laporta päätti.

Lähde: Sky Sports