Jesé Rodríguez pelaa ensi kaudella Turkin pääsarjassa. Jesé allekirjoitti sopimuksen Ankaragücün kanssa.

Laitahyökkääjä pelasi päättyneen kauden kotikonnuillaan Las Palmasin riveissä, mutta nousu La Ligaan jäi saavuttamatta.

El Larguero haastatteli Jeséä torstai-iltana. Real Madridin kasvatti pelasi seuran edustusjoukkueessa kolmen vuoden ajan ennen siirtoaan PSG:hen kesällä 2016.

– Totta puhuen lähdin PSG:hen sillä ajatuksella, että palaan Real Madridiin jossain vaiheessa. Sittemmin jalkapallossa voi tapahtua monia asioita, Jesé totesi.

Kylian Mbappé kieltäytyi Real Madridin tarjouksesta ja allekirjoitti kolmivuotisen jatkosopimuksen PSG:n kanssa. Jesé odotti hänen siirtyvän Real Madridiin.

– Se todella yllätti minut. Ottakaa huomioon se, että Mbappé sanoi minulle siirtyvänsä Real Madridiin, kun pelasin PSG:ssä. En tiedä, miksei hän siirtynyt Real Madridiin. Uskon sen johtuvan pelikenttien ulkopuolisesta paineesta. Uskon hänen saaneen puheluita ihmisiltä, joiden ei olisi pitänyt soittaa hänelle. Itse olisin siirtynyt tuossa tilanteessa Real Madridiin, mutta hän teki oman päätöksensä.

Murtauduttuaan Real Madridin edustusjoukkueeseen Jesé totesi mediassa voittavansa Ballon d’Orin vuoteen 2019 mennessä.

– Ehkä silloin olin täynnä itseluottamusta ja hetkeä myöhemmin loukkaannuin pahasti, ja se jätti minuun jälkiä. En tiedä, olisinko voittanut Ballon d’Oria, mutta ilman sitä loukkaantumista pelaisin edelleen Real Madridissa.