Brasilian maajoukkuepelaaja Raphinha on yksi Barcelonan siirtotavoitteista tänä kesänä.

Barcelona ja Raphinhan, 25, agentti Deco ovat jo pitkään neuvotelleet siirrosta, mutta brasilialaispelaajan nykyinen seurajoukkue Leeds on ollut tyytymätön katalonialaisseuran tekemiin tarjouksiin. Raphinhan väitetään kuitenkin päässeen jo henkilökohtaisista ehdoista sopuun.

Barcelonan tilannetta hankaloittaa se, että Chelsea on tullut samoille apajille. Chelsea on tehnyt Raphinhasta 65 miljoonan euron tarjouksen, jonka Leeds on tiettävästi hyväksynyt.

Tilanne on tällä hetkellä siis se, että Barcelona ja Raphinha ovat sopineet henkilökohtaisista ehdoista, mutta seurojen välillä on suuri näkemysero siirtosummasta. Sen sijaan Chelsea ja Leeds ovat löytäneet sovun siirtosummasta, mutta henkilökohtaisista ehdoista ei ole sovittu.

Sportin mukaan Deco puoltaa suojattinsa siirtymistä Barcelonaan, jossa hän myös itse pelasi vuosien 2004-08 välisenä aikana. Lehti väittää, että Deco on painostanut Leedsiä hyväksymään Barcelonan tarjouksen.

Tässä vaiheessa näyttää varmalta, että Raphinha lähtee Leedsistä tänä kesänä, mutta määränpää on vielä hämärän peitossa. Barcelona vai Chelsea? Se selviää todennäköisesti vielä tämän kuun aikana.