Espanjalaislehti El Confidencial kertoo saaneensa käsiinsä Paris Saint-Germainin topparin Sergio Ramosin ja Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtajan Luis Rubialesin välisen keskustelun, jossa Ramos pyytää Rubialesilta apua Ballon d’Orin voittamisessa.

Kesällä 2020, jolloin Ramos, 36 edusti vielä Real Madridia, hän lähestyi Rubialesia WhatsAppissa ja pyysi tältä apua maailman parhaan pelaajan palkinnon saamisessa.

– Hyvää iltaa, Rubi. Toivottavasti sinulla ja perheelläsi on kaikki hyvin. Sinä tiedät, etten ole ikinä pyytänyt sinulta mitään, mutta haluan tehdä niin tänään, koska minusta tämä on erityinen vuosi suoritukseni huomioon ottaen, kirjoitti Ramos El Confidencialin mukaan.

– Haluaisin, että autat minua parhaasi mukaan ja kyselisit ihmisiltä UEFA:ssa ja ottaisit yhteyttä kontakteihisi Ballon d’Oria varten.

– Olisin loppuelämäni ajan kiitollinen, en pelkästään omasta puolestani vaan myös siksi, että minusta espanjalainen jalkapallo ansaitsee sen. Iso halaus sinulle.

Rubiales lupasi auttaa Ramosia, mutta sanoi, ettei hän voi luvata Los Blancosin ex-kapteenille mitään.

– Ensinnäkin onnittelut sinulle. Minusta tämä vuosi olla sinulle hyvä mahdollisuus saada se (Ballon d’Or). Toivottavasti pelaat hyvin Mestarien liigan finaalissa.

– Ballon d’Or ei ole minusta kiinni, mutta jos voin auttaa sinua, voit luottaa minuun siinä.