Barcelona on valmistautunut myymään keskikenttäpelaajansa Frenkie de Jongin ja hänen korvaajaksi kaavaillaan Sport-lehden mukaan Bernardo Silvaa tai Carlos Soleria.

Manchester Unitedin viimeisin tarjous de Jongista on noin 60 miljoonaa euroa ja sen päälle 20 miljoonan euron bonukset. Barcelona pitää yhä kiinni 80 miljoonan eurona hintalapustaan ilman bonuksia, mutta kauppa vaikuttaisi edistyvän.

Barcelona tarvitsee kipeästi täytettä kassaansa. Man Utd tietää sen, joten Barçan hintapyyntö tuskin tulee täyttymään sellaisenaan.

Barcelonan toimistolla ollaan jo siirretty katseita de Jongin korvaajaan. Manchester Cityn Bernardo Silva tarjosi itseään Barcelonalle, vaikkakin aluksi tätä pidettiin vitsinä. Barcelona on kuitenkin alkanut tosissaan työstää Silvan mahdollista siirtoa, mikäli de Jong jättäisi seuran.

Toinen vaihtoehto de Jongin korvaajaksi on Valencian Carlos Soler, jonka markkina-arvo Transfermarktin mukaan on tällä hetkellä noin 50 miljoonaa euroa. Ainakin tällä hetkellä Silva on ykkösvaihtoehto ja Soler seuraavana jonossa.