Real Madridilla on käsissään kaksi brasilialaista superlupausta, Rodrygo ja Vinícius Júnior. Viime kaudella Vinícius alkoi vihdoin lunastamaan häneen kohdistuneita odotuksia. Entinen huippupelaaja Luis García pitää silti Rodrygon merkitystä Brasilian A-maajoukkuelle suurempana kuin Vinín

Vinícius Júnior, 21, muodosti viime kaudella Real Madridissa erinomaisen tutkaparin Karim Benzeman kanssa. 35 La Ligan ottelussa Viní iski 17 maalia ja antoi 13 maalisyöttöä. Mestarien liigassa tuli neljä maalia ja seitsemän maalisyöttöä. Kauden päätteeksi Real Madrid juhli La Ligan ja Mestarien liigan voittoa.

Rodrygon, 21, kausi oli vaikeampi. Vastuuta tuli pääasiassa vaihtopenkin puolelta ja tehot jäivät vielä odottamaan itseään. Tosin Mestarien liigassa Rodrygo nousi isojen maalien mieheksi iskettyään kaksi osumaa Manchester Cityä vastaan. Yhteensä maaleja tuli Mestarien liigassa viisi. Se oli yksi enemmän kuin La Ligan puolella 33 ottelussa.

ESPN:n asiantuntijana nykyisin työskentelevä Luis García on kuitenkin vahvasti Rodrygon kelkassa. Garcían mukaan Rodrygo on tärkeämpi pelaaja Brasilian A-maajoukkueelle kuin Vinícius.

– Hän (Rordrygo) on kokonaisvaltaisempi pelaaja. Hän on hyvä haastamaan, hänellä on loistava kosketus ja hän pystyy pelaamaan monipuolisesti usealla eri pelipaikalla. Hän pystyy sopeutumaan hyvin eri rooleihin. Hän on myös hyvin suoraviivainen tekemään maaleja.

– Viime kausi ei ollut ehkä parasta häneltä, mutta hän teki silti tärkeitä maaleja. Mitä enemmän hän sai minuutteja, sitä paremmin hän pelasi. Vinícius tarvitsee aina toisen pelaajan ja siksi he muodostivat niin hyvän tutkaparin Benzeman kanssa, García perusteli valintaansa.

Jos et näe alle olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.