Atlético Madridin kesän siirtoikkuna riippuu lähes kokonaan siitä, saako seura kaupattua Thomas Lemarin, väittää AS.

AS:n mukaan Atléticon pitäisi saada 26-vuotias ranskalaishyökkääjä kaupaksi, jotta he voivat tehdä pelaajahankintoja. Atlético pyytää Lemarista tiettävästi peräti 40 miljoonan euron siirtokorvausta, eikä tähän mennessä yksikään seura ole osoittanut kiinnostusta pelaajaan, jonka sopimus päättyy vuoden kuluttua.

Atlético olisi jo parhaassa tapauksessa voinut tehdä tiliä Saúl Ñíguezilla ja Álvaro Moratalla, jotka olivat lainassa viime kaudella, mutta Chelsea ja Juventus eivät halunneet käyttää sopimuksiin sisältyneitä osto-optioita. Nyt Atléticon aikomuksena on sisällyttää kummatkin pelaajat ensi kauden joukkueeseensa.

Atléticon ykköstavoite siirtomarkkinoilta on Valencian Carlos Soler, mutta hänen hankkimisensa on mahdollista vain siinä tapauksessa, jos seura saa ensin kaupattua Lemarin.