Bayern Münchenin hyökkääjä Robert Lewandowski on ollut halukas siirtymään Bayern Münchenista tänä kesänä, mutta seura haluaa ykköshyökkääjästään suuren korvauksen. Barcelona on ollut kiinnostunut Lewandowskista, mutta onko Bayernin hintapyyntö liikaa?

Bayern haluaa Sky Germanyn mukaan peräti 60 miljoonaa euroa 33-vuotiaasta Lewandowskista, jonka sopimus on katkolla ensi vuonna. Barcelonalle summa saattaa olla liikaa. Barcelona teki ennen juhannusta 35 miljoonan euron tarjouksen, johon sisältyi vielä viiden miljoonan euron bonus erinäisistä ehdoista.

Barcelonan tarjouksen ja Bayernin pyyntihinnan välillä on kuitenkin vielä melkoinen ero. Barcelona on viimeisten tietojen mukaan valmis korottamaan tarjoustaan enimmillään 50 miljoonaan euroon.

Bayernin osalta tilanne on monimutkainen, sillä Lewandowski on pyytänyt siirtoa. Tiettävästi puolalaishyökkääjä on ollut kiinnostunut Barcelonaan siirtymisestä, joten Lewandowski saattaa painostaa Bayernia suostumaan siirtoon.

Lewandowski on ollut viime vuosina yksi maailman parhaista ysipaikan pelaajista. Hintalappu on silti varsin korkea, kun puhutaan kuitenkin 34 vuotta elokuussa täyttävästä hyökkääjästä.

Lähde: Football Espana